Frederiksberg svømmeskoleKlubmodul henter siden
Der er desværre ikke flere ledige pladser
I følge aftale med Lærke,
8 gange privatundervisning onsdag kl 17:30-18:00 med Marcus
2 lektioner er ikke aftalt tidspunkt endnu
Udvikling af Ankers svømmefærdigheder frem til sommerferie.
Udvikling af hvor Anker er i Crawl, rygcrawl, brystsvømning og delfin ben. Færdighed i at hoppe fra kant, dyk og rotation i vandet.
Tilmeldte
1 /1
Tilmeldingsfrist
18.04.2022
Tidspunkt
04.05.2022 kl. 17.30 - 29.06.2022 kl. 18.00
Sted
Steel House
Pris
4000,00 kr.

Lær at svømme med den helt rigtige teknik fra starten af din svømmekarriere

Måske ønsker du "bare" at blive en rigtig dygtig svømmer.Måske drømmer du om at spille vandpolo eller blive Frederiksbergs svar på Pernille Blume? Frederiksberg Svømmeskole kan helt sikkert hjælpe dig på vej til at nå dine mål i vandet.

Svømmeskolen huser svømmere fra 6-99 år.

Vores svømmeskole er så populær, at vi desværre på mange hold har ventelister. Derfor - ring til os i god tid og bliv skrevet op, så bliver der med tiden også en plads til dig. For at dække udgifter i forbindelse med ventelisterne, administrationen og ajourføringen af disse, er der et årligt gebyr på kr. 50,- for at stå på venteliste.

I løbet af en sæson kan der ske aflysninger, når skolerne eller Frederiksberg svømmehal har særarrangementer, hvilket der vil blive orienteret om i god tid forinden via mobil, mail og på hjemmesiden. Hold også øje med nyhederne på forsiden af vores hjemmeside. HUSK altid at have Jeres profiler opdateret med rette mobil-og mailadresse.