Klik her for at oprette en profil

 
BRUGERNAVN
 
  PASSWORD
     Glemt login info?  
 

 
Børnehold:
 
Holdene er delt op efter alder, og hver aldersgruppe er delt op i begynder, let øvet og øvet.

På alle hold er der øvelser i de 4 svømmemåder.

Begynderniveau På begynderhold trænes færdighederne; flyde på mave og ryg samt dykke efter genstande på 1-1,5 meters dybde. Når disse grundlæggende færdigheder mestres, er barnet parat til at rykke videre til let øvet hold.

Let øvet På let øvet niveau trænes crawl og rygcrawl, leg med ”delfinben” og udførelse af øvelser til butterfly og brystsvømning. Barnet skal derudover kunne forstå en mundtlig besked, såvel som non-verbale beskeder, fx et prik i panden eller et håndtegn under vandet. Når disse færdigheder mestres, er barnet parat til at rykke videre til øvet niveau.

Øvede er holdet, hvor vi finpudser aldersvarende svømmeteknik, leger med nye svømmearter, øver rytme og udfører livredningsøvelser.
 
 
 
Teenagerhold:
 
Holdene henvender sig til teenagere i aldersgruppen 13 til 18 år, let øvede og øvede undervises på samme hold.
 
Let øvet gør sig gældende, når barnet er i stand til at svømme crawl og rygcrawl, leger med ”delfinben” og kan udføre øvelser til butterfly og brystsvømning. Samtidig skal barnet kunne forstå en mundtlig besked, såvel som non-verbale beskeder, fxs et prik i panden eller et håndtegn under vandet.

Øvede er holdet, hvor vi finpudser alderssvarende svømmeteknik, leger med nye svømmearter, øver rytme og livredningsøvelser. 
 
 
 
 
Voksen hold:
 
Holdene henvender sig til voksne fra 18 år til 99 år
Der undervises med udgangspunkt i hver enkelt elevs formåen og behov- lige fra begynder til detaljeret svømmeteknik.
 
 

Vandgymnastikhold:
 
Er for alle, der ønsker at motionere på en rolig og afslappet måde
Det varme vand løsner stive muskler og led og giver deltagerne betydeligt velvære.
 


Vandtilvænningshold:
 
Hvis du ikke fortrolig med at opholde dig i vandet og har brug for meget rolig og personlig støtte, fra du er på vej i vandet, til vi sammen kommer til at svømme i vandet.
 
 

Privathold:
 
Du og dine behov kommer i fokus med èn til èn- undervisning. Målet med undervisningen er en fælles beslutning mellem instruktøren og dig.

 
For at få et indblik i vores undervisningsform klik på "Kig ind" til venstre i menuen
 
 
 

Denne side er drevet af Klubmodul.dk