Frederiksberg svømmeskoleKlubmodul henter siden
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Julius tilmelding til mandage kl. 16.30 og onsdage kl. 16.30 hos Marcus

 

Ifølge aftale, yderlige 10 lektioner privat undervisning til Julius, så vi kan gøre ham klar til skolesvømning i 5. klasse. 
Vores arbejde og mål med Julius:

 

God placering i vandet, ro i kroppen, blive strømlinet, lære de grundlæggende teknikker. Glide i vand, flyde på ryg, rotation fra mave til ryg og ryg til mave, bryst svømningstag, Crawltag og rygsvømning og ryg crawltag. Først adskilt ben og arme og dernæst sammensat. Dykke og hoppe fra kant og svømme igennem ring. Håndtering af ilt over og under vand, holde vejret, puste bobler og få luft ind - de 3 skrift på rolig vis.

  

 

Tilmeldte
1 /1
Tilmeldingsfrist
31.05.2022
Tidspunkt
11.05.2022 kl. 16.30 - 15.06.2022 kl. 17.00
Sted
Steel House
Pris
4000,00 kr.

Lær at svømme med den helt rigtige teknik fra starten af din svømmekarriere

Måske ønsker du "bare" at blive en rigtig dygtig svømmer.Måske drømmer du om at spille vandpolo eller blive Frederiksbergs svar på Pernille Blume? Frederiksberg Svømmeskole kan helt sikkert hjælpe dig på vej til at nå dine mål i vandet.

Svømmeskolen huser svømmere fra 6-99 år.

Vores svømmeskole er så populær, at vi desværre på mange hold har ventelister. Derfor - ring til os i god tid og bliv skrevet op, så bliver der med tiden også en plads til dig. For at dække udgifter i forbindelse med ventelisterne, administrationen og ajourføringen af disse, er der et årligt gebyr på kr. 50,- for at stå på venteliste.

I løbet af en sæson kan der ske aflysninger, når skolerne eller Frederiksberg svømmehal har særarrangementer, hvilket der vil blive orienteret om i god tid forinden via mobil, mail og på hjemmesiden. Hold også øje med nyhederne på forsiden af vores hjemmeside. HUSK altid at have Jeres profiler opdateret med rette mobil-og mailadresse.