Frederiksberg svømmeskole

Frederiksberg Svømmeskoles Undervisningsmetoder

Den røde tråd i svømmeundervisningen hos Frederiksberg Svømmeskole og svømmeskolen hos Steel House er vilje, glæde, styrke, tryghed og kundskab i og omkring vand. 


I undervisningen arbejder vi ud fra de moderne grundprincipper for svømning, der består af de 4 grundelementer crawl, rygcrawl, butterfly og brystsvømning.


Tryghed

Med udgangspunkt i øvelser, aktiviteter og lege med at flyde, glide, dreje, vende, boble, hoppe og springe, trænes de basale færdigheder, der er nødvendige, for at kunne lære de fire svømme måder: crawl, rygcrawl, butterfly og brystsvømning. Derfor fylder tilvænningsøvelser på vores forskellige undervisningshold rigtigt meget. Noget som vi prioritere mere end længder, udholdenhed og "banesvømning." Vi har få elever til hver instruktør i vandet, så dit barn kan altid føle sig tryg og være sikker på instruktøren altid kan hjælpe dem hvis det har brug for det. Derudover gør det få antal elever vi har per instruktør at vi kan skrædersye undervsiningen udfra hvad passer bedst for det enkelte barn. 


Undervisningen er altid tilpasset, så det enkelte barn kan sætte nye delmål/mål ved fælles øvelser på holdet.


Udfordring 

Alt vores holdundervisning foregår i Steel House pool, som har en dybde på 125 cm. Dette betyder at børnene skal lære at svømme hvor de umiddelbart ikke kan bunde for starten af. I starten af poolen er der dog en trappe og bænk hvor der læres basale færdigheder før der prøves kræfter af med at svømme uden man kan bunde. På svømmeskolen hos Steel House har vi rigtigt meget fokus på at lœre dit barn den rigtige svømmeteknik. Da vi med vores erfaring har lært, at man bliver en bedre og mere effektiv svømmer af at kunne svømme en kort distance teknisk korrekt, end hvis man lærer at svømme lange distancer teknisk ukorrekt.  

 


Vores Filosofi

Lær at svømme med den helt rigtige teknik fra starten af din svømmekarriere

Måske ønsker du "bare" at blive en rigtig dygtig svømmer.Måske drømmer du om at spille vandpolo eller blive Frederiksbergs svar på Pernille Blume? Frederiksberg Svømmeskole kan helt sikkert hjælpe dig på vej til at nå dine mål i vandet.

Svømmeskolen huser svømmere fra 6-99 år.

Vores svømmeskole er så populær, at vi desværre på mange hold har ventelister. Derfor - ring til os i god tid og bliv skrevet op, så bliver der med tiden også en plads til dig. For at dække udgifter i forbindelse med ventelisterne, administrationen og ajourføringen af disse, er der et årligt gebyr på kr. 50,- for at stå på venteliste.

I løbet af en sæson kan der ske aflysninger, når skolerne eller Frederiksberg svømmehal har særarrangementer, hvilket der vil blive orienteret om i god tid forinden via mobil, mail og på hjemmesiden. Hold også øje med nyhederne på forsiden af vores hjemmeside. HUSK altid at have Jeres profiler opdateret med rette mobil-og mailadresse.